Wat doen wij?

Wat doen wij?

 

Sinds 2009 organiseren Alex van Elswijk van basgitaarschool “Place4Bass” en Paul de Zeeuw van gitaarschool “The Guitar Master” onder de vlag van stichting R.A.P.  leerlingendagen met als doel om de leerlingen van beide scholen een podium te bieden en ervaring op te doen in het samenspelen met anderen voor publiek.

 

Na 5 succesvolle edities is de tijd gekomen om een nieuwe koers te kiezen en de samenwerking aan te gaan nieuwe collega's die onze lesfilosofie delen. 

 

Arjen Molenaar van keyboardschool “Arjen Molenaar Muziek” is sinds januari 2016 toegetreden tot de stichting die inmiddels is omgedoopt tot stichting “Let's make Music”

 

Het doel van de stichting is het stimuleren van de aspirant muzikant om zich creatief te ontwikkelen, te leren samenwerken en verantwoordelijkheden te leren dragen door middel van het bespelen van een instrument.

 

Dit wordt bewerkstelligd door ons gepassioneerde docententeam die de leerlingen van jong tot minder jong kennis laat maken met het hebben van plezier tijdens hun muzikale ontwikkeling. Uiteraard onderneemt een ieder dit avontuur tijdens de privélessen op zijn of haar eigen tempo.

 

Kies het instrument dat bij jou past en ga met ons mee op jouw muzikale ontdekkingsreis..

 
Let's go… Let's Make Music !

 

Meer weergeven
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now