• Grey Facebook Icon

"De basgitaar verbindt alle losse delen van de muziek met elkaar."

Place4Bass

 

De naam dekt de lading... Het is dé plaats voor het volgen van basles in het Westland !

 

Place4Bass is voor jou de juiste keuze want door je hier in te schrijven ben je vanaf vandaag verzekerd van de begeleiding van een zeer ervaren en gemotiveerde basleraar (sinds 2003). En wat een prachtig instrument is de basgitaar !

 

Het instrument slaat een brug tussen de ritmiek van de drums en de melodie van instrumenten als bijvoorbeeld gitaar, keyboards of zang. Je mag dus zeggen dat de basgitaar alle losse delen van de muziek met elkaar verbindt.De bas, drums en slaggitaar vormen dan ook het fundament van de band. Zie het maar als het bouwen van een huis; wanneer de fundering niet stevig staat valt er ook niets op te bouwen !

 

Het mooie van de basgitaar is dat het een laagdrempelig instrument is. Jong en oud kan het in de basis leren bespelen en iedereen vanaf 8 jaar is welkom . Het fijne van de bas is dat starten op latere leeftijd dus ook heel goed mogelijk is..Het maken van muziek is het leukste dat er is. Of je nu gaat lessen om later in een band te gaan spelen of dat je lekker thuis met je favoriete bands wilt meespelen of misschien virtuoze ambities hebt maakt niet uit. Het gaat in de eerste instantie om de lol die je beleeft aan het bespelen van een instrument.

 

Heb jij altijd al willen leren bassen of speel je al en wil je je technieken bijschaven en/of creatief ontwikkelen en wil je dit leren van een zeer ervaren bassist ? Dan is dit je kans om kennis te maken.

 

Op Place4Bass.nl kun je in alle rust alles te weten komen over de lesinhoud en wie Alex van Elswijk nu eigenlijk is.Ik nodig je dan ook van harte uit om rond te neuzen en je muzikale avontuur nu te beginnen ! Heb je alles doorgenomen en ben je overtuigd ? Neem dan nu contact op en boek die gratis proefles. Alvast veel plezier en tot snel !

 

Groeten,

Alex van Elswijk 

 

Website: www.place4bass.nl 

 

ALEX VAN ELSWIJK

DOCENT @

PLACE4BASS

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now