In voorbereiding op het conservatorium heb ik ook solfège training gehad. Mijn oren zijn getraind naar het luisteren van de muziek, wat als uitvoerend muzikant en docent handig is om te kunnen.

 

Ik belande ook al snel in mijn eerste bandjes. Op mijn 16e levensjaar zocht ik nog meer uitdaging en kocht ik een basgitaar. Niet veel later heb ik ook de gitaar aangepakt en mezelf wegwijs gemaakt in akkoordenland op de gitaar. Al deze ontwikkelingen hebben mij gemaakt tot de muzikant die ik nu ben. Een toetsenist in hart en nieren met oog op het geheel van een band. 

 

Na zeven jaar in een administratieve functie, staat mijn leven sinds 1 januari 2015 voor de 100% in het teken van muziek. Naast mijn deelname in verscheidene bandjes als Montery Pop Experience, Hanne de Vries en Disco Wonderland (nieuwe band), mag ik ook een hoop freelance werk doen. Daarnaast vul ik mijn dagen graag met het geven van piano en keyboard les. Mijn passie voor muziek breng ik graag over aan een generatie nieuwe muzikanten. Ik neem je graag mee op reis door een eeuwenoud muzieklandschap. Ik laat je horen en zelf ervaren wat mij boeit aan muziek van nu en toen!

 

Arjen Molenaar  |  06-10849877  |  info@arjenmolenaarmuziek.nl

"Een band is net als een boot."

Mijn naam is Arjen Molenaar. In 1987 geboren en getogen in ’s-Gravenzande. Op 10 jarige leeftijd begon mijn leven als muzikant. Ik kocht een keyboardje waarop ik, aan de hand van een boekje, mezelf noten leerde lezen en akkoorden spelen. Dit ging goed, waarop mijn ouders mij al snel stimuleerden op les te gaan. Ik begon met keyboard les, maar na twee jaar maakte ik ook al stappen richting de piano. Hierop heb ik een breed scala aan stijlen mogen leren (pop, blues, klassiek etc.).

 

ARJEN MOLENAAR

DOCENT @

ARJEN MOLENAAR MUZIEK

  • Grey Facebook Icon
 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now